Verzendkosten
Brievenbus: €1 – €2,95 – €3,95. Voor pakketpost rekenen wij €4,95. Vanaf €100 worden bestellingen gratis verzonden.                                                                                                                     

Wat zijn de verzendkosten naar België?
Voor het verzenden naar Belgie rekenen we €8,75.

Afhalen?
Naast de optie tot verzenden is het ook mogelijk om je bestelling kosteloos op te komen halen. Indien gewenst kun je bij het bestellen van je producten kiezen voor de optie ‘afhalen’. Omdat Stylynn geen fysieke winkel heeft is het afhalen van je bestelling uitsluitend mogelijk op afspraak. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

Levertijd
Wij streven ernaar je bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden, met uitzondering van feestdagen. Er zijn artikelen waarvoor een andere levertijd geldt. Dit staat vermeld bij het betreffende product. Bestellingen worden verzonden met MyParcel via PostNL. PostNL bezorgt pakketjes van dinsdag tot en met zaterdag. Eventuele vertragingen bij PostNL hebben wij niet in de hand. 

Bestelstatus
Als je bestelling via pakketpost verzonden wordt, dan krijg je automatisch een mailtje met een Track & Trace code, zodra deze aangemeld is bij PostNL. Vanaf dat moment kun je jouw pakketje volgen.

Retourneren
Natuurlijk kan het zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent over een artikel. Om die reden geven wij je 14 dagen bedenktijd en kun je de artikelen retourneren. Meld je retourzending altijd aan via info@stylynn.nl. Wij zullen zorgen dat er per e-mail een retourlabel gestuurd wordt. Producten op maat, volgens de door jou ingevoerde specificatie, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Tot wanneer kan ik mijn artikelen retourneren?
Retourneren kan tot 14 dagen nadat de artikelen bij jou bezorgd zijn.

Waar kan ik mijn pakketje naartoe brengen?
Je kunt je pakket afleveren bij het dichtstbijzijnde PostNL punt bij jou in de buurt.

Kosten
De verzendkosten evenals de risico’s van het Retouren zijn voor de klant.

Betaling
Het aankoopbedrag wordt na ontvangst en goedkeuring van de retourzending binnen 14 dagen teruggestort op de rekening waarmee betaald is.

Voorwaarden retourneren

  • De artikelen dienen ongebruikt en ongeopend te zijn
  • De retourzending dient vooraf aangemeld te zijn via info@stylynn.nl
  • De artikelen moeten ingepakt worden in de originele verpakkingsdoos
  • Retourzendingen die beschadigd of onzorgvuldig verpakt zijn kunnen niet gecrediteerd worden.

Stylynn behoudt te allen tijden het recht om retouren te weigeren. Dit zal uitsluitend plaatsvinden wanneer er het  vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt/geopend of wanneer de artikelen beschadigd zijn.