Hey! Wat leuk om je hier te zien  De meeste van jullie kennen mij waarschijnlijk via Instagram of Facebook. Maar nu je hier toch bent leek het mij wel leuk om iets over mezelf te vertellen.

Mijn naam is Willemien, 28 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in het prachtige vissersdorp Urk maar sinds 3 jaar woon ik samen met mijn man Henk en onze 3 kinderen Rick, Luke en Lynn in het gezellige dorp Tollebeek. Een dorp dat 3 weilanden en 5 koeien naast Urk ligt zoals iemand dat laatst zo leuk zei 

Na de geboorte van Rick en Luke besloot ik te stoppen met het werk in de (jeugd)zorg. De onregelmatige diensten deden ons gezin geen goed en hierdoor werd ik fulltime huismoeder (poeh, wat klinkt dat degelijk!)

Hierdoor had ik weer meer tijd voor mijn passie voor interieur en kinderkamer styling. Op instagram verkocht ik diverse producten voor de kinderkamer en deelde ik leuk DIY projecten.

Na de geboorte van Lynn schreef ik mijn bedrijf officieel in (YAY!). Ik opende een webshop waar je terecht kon voor kinder (kamer) items maar ook interieur gerelateerde producten in de industriële/scandinavische stijl.

De naam Stylynn is een combinatie van het woord styling en Lynn, de naam van onze dochter. Op de blog hoop ik je te inspireren met de mooiste interieurs, DIY projecten en leukste verhalen! Zowel persoonlijk als praktisch 

Maar genoeg over mij! Wie ben jij?

Liefs, Willemien

close

10%

korting, speciaal voor jou 🎁

Meld je aan om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten & aanbiedingen!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.